Kurz už prebehol.
Informácie o ďalšom kurze nájdete včas na tejto stránke alebo na našom facebooku, poprípade sa môžete prihlásiť do nášho občasného mailinglistu (môžete tak urobiť kliknutím sem) a my Vám termíny nasledujúcich kurzov pošleme akonáhle budú určené.
———
Chcete získať profesionálne skúsenosti vo varení?
Náš šéfkuchár Marek ORT Vám k tomu rád pomôže!
Ponúkame Vám možnosť prihlásiť sa na kurz varenia, kde sa spoločne naučíme pripraviť kompletné menu:
Tekvicová polievka
s pečenými semienkami a chipsy
Domáce tymiánové tagliatelle
s hubovým ragú a parmezánom
Grilované kačacie prsia s pomarančom, cibuľovou marmeládou
a orechovo-brusnicovými gnocchi
Čokoládová tortička a pošírované hrušky
s vanilkovo-škoricovou omáčkou, sorbet
Kurz sa ukutoční v sobotu, 9.11.2013, no prihlasovať sa môžete už teraz! Cena na osobu je 32€, kurz trvá približne 4 hodiny, ale POZOR, tým sa to nekončí!
Po skončení kurzu môžete Vašim priateľom i blízkym ponúknuť ochutnávku z vašich kulinárskych diel.
Ako to funguje?
Vopred nám nahlásite počet ľudí, ktorých chcete pohostiť, my Vám pripravíme suroviny a spolu s Marekom Ortom pre nich prichystáte hotové kulinárske dielo. Za suroviny na každého Vášho návštevníka sa pripláca 8€.
Nahlásiť sa môžete na prostredníctvom týchto kontaktov: +421 911 88 33 31, +421 31 789 94 18 alebo recepcia@hotelcitygalanta.sk
TEŠÍME SA NA STRETNUTIE!
MAREK ORT
Marek Ort je jedným zo skvelých kuchárov novej generácie. Jeho kulinárske diela sú založené na odbornosti, citlivosti a chuti.
V kuchyni Hotela City Galanta realizuje kulinársky experiment v typickom európskom štýle s dynamikou, nadšením a náročnosťou na seba a jeho osadenstvo.
Portrét tohto výnimočného kuchára a jeho výnimočného kulinárskeho umenia zažijete v reštaurácii Hotela City Galanta s najvyšším zážitkom pre všetkých.
Ocenenia:
• Retigo cup – bronzová medaila
• Danubius live cooking – zlatá medaila
• Danubius studená kuchyňa – strieborná medaila
• Člen slovenského tímu na Culinary World Cup v Luxembourgu